Debevoise Hall

Vermont Law School

Vermont Law School’s 110 year old Debevoise Hall serves as an historic landmark in South Royalton’s village center. With a $6.5 million renovation and addition, the historic academic building has been reestablished as the centerpiece of the Law School campus.

This major renovation maintains the building’s historic exterior integrity while incorporating a high level of sustainable initiatives. The four story, 28,000 sq.ft. structure provides a home for the school’s Environmental Law Center, classroom space, faculty and administrative offices and an all-purpose space that serves as the Law School’s “living room.”

The renovation and addition to Debevoise Hall is part of the larger campus master plan developed by TruexCullins.

Photos by Westphalen Photography and GBH Studios

< All Education Projects